Training

K/OOK Van JOU

Voedende teamtrainingen om samen te groeien.

Verbinding, Groei en Geluk. Deze kernwaarden zijn belangrijk in elk team. Wij zorgen voor de juiste atmosfeer om samen te komen en op zoek te gaan naar de gelijkwaardigheid, de verbinding en transparantie in de communicatie. 

We combineren het maken van eten en theatrale opdrachten om te komen tot een positieve interventie. We inspireren en waarderen de mens achter de functie.  

Sozaity

Bij Sozaity werk ik als trainer en trainingsactrice. Wij verzorgen voornamelijk de trainingen voor organisaties die te maken hebben met agressie en grensoverschrijdend gedrag. We gaan graag langere trajecten aan het werk om een daadwerkelijke verandering teweeg te brengen. Ik verzorg de communicatietrainingen.

www.sozaity.com

Tarantula

Samen met trainster Nicoline van der Heijden van Tarantula, verzorgen wij voornamelijk trainingen binnen het onderwijs. Zij heeft zich laten opleiden in de Transactionele Analyse, Systemisch Werk en Logosynthese. Als trainingsacteur en Co-trainer train ik voornamelijk vaardigheden en zet ik gedrag neer vanuit de Dramadriehoek en de egoposities Ouder Volwassen Kind. TA geeft inzicht in de psychologie van het gesprek en waar jouw gedrag vandaan komt.

www.tarantula.nl

Harten3

Bij HARTEN3 ben ik met veel plezier gaan werken omdat hun missie mij erg aanspreekt. Zij geven de training 'Aandachtsfunctionaris'. Hoe werkt de meldcode mbt Kindermishandeling en hoe ga je daarmee om? Ik ben aanwezig bij de communicatietraining en ik train samen met Irene de Heer en Gerda Roos de vaardigheden mbt tot slecht nieuws en je eigen grenzen bewaken.

VMCorporation en Hugo Meijs

Als coachend acteur werk ik bij de trainingen van Victor Mion. One Minute Coaching gaat over bewustwording van je mindset en hoe je deze kan beinvloeden . 
Binnen deze trainingen hebben we het niet over inhoud, maar over in welke stemming je je bevindt en of deze je in de weg zit of dat het je helpt om te groeien. 
We gaan hierbij uit van 4 stemmingen/mindsets. Uitdaging, Spanning/kramp, Woede/frustratie, Afhaken.
Je mindset is een 'keuze' en door middel van Complimenteren, Inspireren, Confronteren en Provoceren proberen we mensen te prikkelen om in beweging te komen.

www.vmcorporation.nl

ACTINC

Bij ActinC ben ik werkzaam als senior trainingsacteur.

 

 

 

Freelance (trainings)actrice en regisseur. Aanjager van authenticiteit. Altijd op zoek naar geloofwaardigheid en verdieping.
2000-2004 opleiding Docent Drama Arnhem
2004-heden Zelfstandig Ondernemer;  Training, Regie en Spel. 

 

 

 People will forget what you said
People will forget what you did
People will never forget how you made them feel